Web design


HYVÄ SIVUSTO, JOTA ON HELPPO PÄIVITTÄÄLuon juuri sinun / yrityksesi tarpeisiisi ja tyyliisi sopivat nettisivut. Kuvaan ja muokkaan kuva-aineiston. Opetan sinulle ylläpidon, jotta osaat myös itse tarvittaessa tehdä päivityksiä tietoihin. Sivuston omistus ja hallinta on täysin sinun, joten et ole jatkossa riippuvainen minusta. Apuani toki saat aina tarvittaessa.

Vuonna 2016 perustin yrityksen Finishfire. Ennen yrityksen lanseerausta halusin kuitenkin osata itse koodata sivuni, joten suoritin Audiovisuaalisen viestinnän ammattiopinnot. Finishfire-sivusto oli suunnattu kansainvälisille designtuote markkinoille ja ne sisälsivät useita tuotteita verkkokaupassaan. Yrityksen ja erehdyksen kautta olen oppinut paljon. Tiedän kuinka toteuttaa tyylikkäät, optimoidut ja ylläpitokustannuksiltaan edulliset sivut.


Sivusto on kokonaisuus, jossa kaikkien palasten tulee tuke haluttua tavoitetta."


ASIAKASPALAUTE


Miten pelastaa yksinyrittäjän, jonka kotisivut ovat päivittämättä, sähköpostit solmussa? Kiitos Sanna, otit hommasta vastuun, rakensit toimivat ja visuaalisesti selkeät kotisivut, ratkaisit sähköpostiin liittyvät ongelmat ja väsymättä selitit asiaa ymmärtämättömälle kuinka homma toimii. Yrittäjää ymmärtävä asiantuntija on pelastus👍

Tuula Sario

LexLegato

Verkkosivujeni päivitys hoitui raudanlujalla ammattitaidolla. Nyt sivuni ovat myös englanniksi. Sannalla on vahva visuaalinen näkemys kokonaisuudesta unohtamatta yksityiskohtia. Itse tuotin tietenkin tekstit, mutta Sannan ohjeiden mukaan. Samassa kertaa sain itsestäni uudet upeat kuvat.

Kati Pohjanmaa

Ruokakonsultti

Sanna on SUPER👊 Kiitos! Tarvitsimme sivut yritykselle, mutta visuaalisuus ja tekniikka ei ole lainkaan alaamme. Sanna toteutti meille kaiken, kuvista tekstin jäsentelyyn. Saimme paremmat sivut kuin kilpailijoilla ja ilmaista tukea ylläpitoon tarvittaessa.

Kati Soile Sartokari-Ollila

A & S Kotipalvelu


Sanna Liimatainen
050 345 7878